skip to Main Content

Ca companie soră a Green Finance Capital AG, Green Finance Broker AG furnizează servicii de
management, administrare și consultanță. Mai presus de toate, aceasta include tranzacțiile cu bunuri
de toate tipurile, inclusiv majoritatea componentelor legate de generarea de energie regenerabilă
folosind energia solară.

Lexic fotovoltaic compact

SOARELE CA SURSĂ DE ENERGIE

MAI MULT

SOARELE CA SURSĂ DE ENERGIE

Soarele apare sub formă de radiații globale, ce traversează atmosfera și lovesc solul cu o densitate incredibilă de energie de 1.000-1.400 watt pe metru pătrat.

Cu peste 1,5 milioane de megawați ore de lumină de la razele ultraviolete pe zi, ar putea fi generată de 23.000 de ori mai multă energie decât se folosește de fapt global în fiecare an.

Energie gratuită de utilizat.

DE CE TEHNOLOGIA FOTOVOLTAICĂ? DE CE ACUM?

MAI MULT

DE CE TEHNOLOGIA FOTOVOLTAICĂ? DE CE ACUM?

Electricitatea produsă de energia fotovoltaică este sănătoasă, protejează mediul, scutește portofelul și plătește pe termen lung. Poluarea aerului și electrosmogul au crescut radical în ultimii 60 de ani. În 2016 aveam cu 25% mai multe emisii decât s-a întâmplat în jurul anului 1950.

Efectele grave pot fi deja stabilite în acest stadiu. Încălzirea globală este în continuă creștere – fapt care afectează deja în mod semnificativ Austria.

Combustibilii fosili sunt exhaustivi, reformele de energie electrică relevante sunt planificate începând cu 2019, fiind preconizate creșterea prețurilor. Așadar, este logic să investim într-o aprovizionare proprie cu energie. Aceasta minimizează dependența de furnizorii de rețele și face primul pas către autosuficiență. Energia electrică generată de energia fotovoltaică este disponibilă gratuit, astfel încât nu sunteți expus la nicio fluctuație a prețurilor.

Datorită celor mai inovatoare tehnologii, este deja posibil astăzi, cu ajutorul componentelor de încălzire a apei și a sistemelor de stocare a energiei solare, să acopere o mare parte din cerințele sale de energie electrică cu un sistem intern.

Achiziția unui sistem fotovoltaic a fost considerată de mult timp scumpă, dar prețurile pentru sisteme fotovoltaice de înaltă calitate și, prin urmare, rentabile au scăzut cu peste 65% în ultimii ani.

Astăzi, în medie, plătiți 1.400 de euro pentru o producție de kWpeak. Timpul de amortizare al unui sistem – timpul necesar pentru echilibrarea costurilor de achiziție cu economiile costurilor de energie electrică – poate fi acum minimizat la doar 6 ani cu echipamentul fotovoltaic corespunzător.(valabil Austria)

Astfel, energia fotovoltaică devine o variantă atractivă, interesantă și accesibilă pentru gospodăriile private.

DURABIL, CONȘTIENT, FĂRĂ POLUARE

MAI MULT

DURABIL, CONȘTIENT, FĂRĂ POLUARE

Green Finance se concentrează pe valori sustenabile și alese în mod deliberat. Mediu curat înseamnă calitate a vieții, conștientizarea sănătoasă este tema principală a noastră.

Tehnologia fotovoltaică oferă o generare de energie fără poluare. Austria este o țară însorită, cu mult spațiu verde și resurse naturale – acestea trebuie păstrate.

Prin evitarea poluării aerului și electrosmogul, fiecare proprietar al unui sistem fotovoltaic și consumator de energie electrică ecologică aduce o contribuție valoroasă la păstrarea frumuseții verzi din Austria.

CE ESTE TEHNOLOGIA FOTOVOLTAICĂ?

MAI MULT

CE ESTE TEHNOLOGIA FOTOVOLTAICĂ?

Efectul fotovoltaic a fost descoperit pentru prima dată în 1893 și interpretat corect de Albert Einstein în 1905. Este o mișcare a particulelor provocată de razele de lumină – o interacțiune a fotonilor cu materia. Prin această schimbare, lumina este transformată în energie electrică și se generează electricitate.

Folosind module fotovoltaice, este posibil să utilizați această energie și să o furnizați eficient, durabil și curat gospodăriei dumneavoastră. Una dintre cele mai naturale și inepuizabile surse de energie de pe planeta noastră poate fi utilizată: soarele.

Este posibil să beneficiați de această resursă în mai multe domenii. Cu un sistem fotovoltaic, vă bazați pe o variantă de generare de energie inteligentă și ecologică. Economisiți costuri pe termen lung și deveniți mai independent de fluctuațiile prețurilor și de modificările de politică a prețurilor la tarifele de energie electrică ale diferitor furnizori de rețea.

PROCESUL FOTOVOLTAIC

MAI MULT

PROCESUL FOTOVOLTAIC

Explicat pe scurt: Mișcarea electronilor – particule mici încărcate electric – creează un proces cauzat de lumină și căldură.

Elementul de siliciu din module eliberează fotoni din radiații luminoase și le stochează.

Acest proces creează energie care poate fi utilizată ca curent continuu și introdusă în rețeaua electrică internă.

Energia electrică este utilizată ca curent alternativ în Austria – electrocasnice precum sobe, mașini de spălat sau electronice de divertisment sunt alimentate și menținute în funcțiune cu energie alternativă.

Iată un invertor, regulatorul de curent – transformă curentul continuu obținut în curent alternativ gospodăresc și alimentează toate dispozitivele din casă.

MODULUL FOTOVOLTAIC

MAI MULT

MODULUL FOTOVOLTAIC

Celulele solare constă în principal din siliciu practic inepuizabil. Siliciul poate fi găsit în pământ, de exemplu, iar elementul este conținut în mod deosebit de dens în nisip.

Are un spectru larg de înregistrare și absoarbe lumina. Într-un ciclu nesfârșit, semiconductorii conținuți eliberează electroni de radiații de lumină. O schimbare de electroni are loc într-o bandă de conducere și de valență.

Ciclul de mișcare permite obținerea energiei într-o măsură finită. Siliciul este un element foarte robust, asigură generarea de energie sigură pe termen lung.

Un modul este gruparea mai multor celule solare. 60 de celule solare au ca rezultat un modul cu dimensiunea instalată de obicei de 1.65 de metri pătrați. Fiecare celulă măsoară un format pătrat de 15.6 x 15.6 centimetri.

Modulele policristaline sunt utilizate cel mai frecvent deoarece oferă cea mai eficientă lățime de bandă din punct de vedere al prețului / performanței.

Modulele solare sunt turnate în plastic. Pentru a le proteja împotriva factorilor externi, se utilizează un cadru ușor din aluminiu, care încadrează în siguranță interiorul multistrat al unui modul.

Pentru a proteja colectorul de efectele vremii, în interiorul cadrului se află un alt strat de tedlar sau poliester. Acest design asigură fixarea în cel mai bun mod posibil a interiorului și previne sau minimizează deteriorarea.

În miezul cel mai interior, încorporat în plastic, este siliciul, care este legat cu lamele de sudură. Este cea mai importantă parte a unui modul, întregul proces de generare a energiei are loc în celulele monocristaline sau policristaline plasate aici.

Acest strat de modul sensibil este înconjurat de o sticlă de siguranță plexi rafinată. Acest lucru nu numai că asigură stabilitatea modulului, ci îl protejează și împotriva contaminării.

Planificați-vă sistemul fotovoltaic

Adaptăm locația perfectă și orientarea pe acoperiș, în plus, selectăm pentru dvs. modulele și circuitel
optime. Cu experiența noastră, puteți obține o producție maximă de energie, iar sistemul dvs. fotovoltaic
rentează în timp util. Ca o companie financiară ecologică, vom pregăti, de asemenea, toate documentele
dvs. și vă vom oferi cele mai bune informații despre situația fiscală și subvențiile.

Puteți să vă aplecați confortabil și să primiți în mod fiabil conceptul finit – incluzând calcule detaliate de
rentabilitate și randament, precum și planuri de alocare a acoperișului, exemple de finanțare și, dacă este
solicitat, sprijin de finanțare.

Și noi ne bazăm pe energia solară la sediul nostru din Viena!
DJI_0005-image
GF-Energie-image4
Puneți întrebări