skip to Main Content

Proprietatea înregistrată ca drept real în cartea funciară austriacă oferă un grad ridicat de stabilitate și este o proprietate tangibilă care nu este supusă fluctuațiilor de curs sau inflației prețurilor. Tocmai de aceea imobilul este o investiție preferată. Creșterea constantă a valorii alături de siguranță sunt caracteristici cheie pe care nu le veți găsi în multe alte oportunități de investiții. Green Finance GmbH Austria creează această oportunitate cu obligațiuni imobiliare individuale pentru toată lumea.

BUNURI IMOBILE ȘI MOBILE

MAI MULT

BUNURI IMOBILE ȘI MOBILE

Proprietatea înregistrată ca drept real în cartea funciară austriacă oferă un grad ridicat de stabilitate și este o proprietate tangibilă care nu este supusă fluctuațiilor de curs sau inflației prețurilor.

Tocmai de aceea imobilul este o investiție preferată. Creșterea constantă a valorii alături de siguranță sunt caracteristici cheie pe care nu le veți găsi în multe alte oportunități de investiții. Green Finance GmbH Austria creează această oportunitate cu obligațiuni imobiliare individuale pentru toată lumea. Ne bazăm pe revitalizarea proprietăților existente în regiuni stabile, care sunt caracterizate de o cerere mare de închiriere.

Green Finance GmbH Austria cumpără, renovează și închiriază proprietăți în cooperare cu partenerii regionali – beneficiați și dvs. în mod sustenabil de titluri imobiliare cu valoare adăugată.

OBLIGAȚIUNILE DVS. IMOBILIARE

MAI MULT

OBLIGAȚIUNILE DVS. IMOBILIARE

STABILITATE PRIN BUNURI REALE

Clădirile de închiriat sunt imobile care generează venituri prin închirierea de unități rezidențiale sau de afaceri. Obligațiunile legate de aceste clădiri de închiriat sunt considerate o formă de investiție sigură și rentabilă pe termen lung, în care creșterea valorii este garantată de cererea în continuă creștere a spațiului de locuit – poate fi obținută o creștere a valorii de aproximativ 2,5% în medie pe an.

În plus față de creșterea în valoare generată de cerere, veniturile regulate din chirii, precum și renovarea și modernizarea contribuie la atractivitate și crește astfel profitul preconizat.

Imobiliarele Green Finance sunt perfecte pentru investitorii pretențioși. Situate în regiuni interesante, materiale solide de construcții, renovarea de înaltă calitate, infrastructura bună și administrarea profesională creează baza unei rentabilități ridicate.

Investiții sustenabile
cu imobile Green Finance:
Obligațiuni imobiliare sustenabile în locații interesante
Proprietăți existente reconditionate top
Proprietate directă asupra proprietății
Siguranță prin cartea funciară austriacă
Posibilitate de moștenire și împrumut prin proprietatea directă în registrului funciar
Profit atractiv și randament continuu
Protecția împotriva inflației prin investiții stabile imobiliare
Cea mai înaltă siguranță posibilă prin executare prin mandatar notarial
Reducerea riscurilor prin obligațiuni de aceeași valoare în loc de unități rezidențiale individuale
Modernizare și amenajări interioare complete
Conservarea caracteristicilor istorice în exterior
Proiecte curente
Proprietăți imobiliare Green Finance