skip to Main Content

Noi suntem Green Finance!

Green Finance Group AG și filialele sale operează pe plan internațional și oferă un portofoliu larg de servicii.

20210908_GF_Organigramm_RO
 1. Capital social € 500.000,-

  1. Green Finance Broker AG

   Capital social € 50.000,-

  2. Green Finance Capital AG

   Capital social € 50.000,-

  3. Green Finance Business Center Linz GmbH

   Capital social € 2.000.000,-

  4. Green Finance GmbH

   Capital social € 1.000.000,-

   1. MEG Mauerkirchen

    Volumul proiectului € 12.000.000,-

   2. MEG Schloss Frein

    Volumul proiectului € 5.000.000,-

   3. MEG Geboltskirchen

    Volumul proiectului € 12.000.000,-

   4. MEG Scharnstein

    Volumul proiectului € 1.000.000,-

  5. Green Business Center Graz GmbH

   Capital social € 1.000.000,-

  6. LVA Prozess
   -finanzierung GmbH

   Capital social € 250.000,-

  7. Zenith GmbH

   Capital social € 35.000,-

Milestones

5 ani de Green Finance

Directori Green Finance

Directorii Green Finance sunt unul dintre pietrele de temelie pe care se bazează succesul nostru. Parteneri motivați, atmosferă de lucru bună, pregătire perfectă și sprijin pentru partenerii Green Business – asta definește echipa noastră de conducere. Directorii noștri provin din domenii diferite și aduc astfel o mulțime de cunoștințe specializate – conceptul perfect pentru succes.

Gerald
Frühauf

Senior Business Director
MAI MULT
Gerald Frühauf

Cu 24 de ani de experiență profesională în industria de consultanță în asigurări și administrarea averii, Gerald Frühauf este un specialist absolut în sectorul financiar. Originar tehnician auto, după 12 ani ca parte a managementului marilor companii de servicii financiare. a fost un antreprenor independent timp de încă 12 ani. În calitate de co-fondator al Green Finance GmbH, își aduce zilnic expertiza și experiența în operațiuni active de afaceri și aduce astfel un aport important la succesul companiei.

Christian
Schauer

Chief Executive Officer
MAI MULT
Christian Schauer

În calitate de șef al grupului de companii Green Finance, Christian Schauer este omul care a pus bazele realizării viziunii Green Finance. Ca forță motrice a filozofiei sustenabilității și orientării către clienți, el realizează noua cale în sectorul financiar. Inginerul HTL nu numai că privește înapoi la 17 ani de experiență în managementul comercial și tehnic, dar are și numeroase instruiri și calificări în domenii foarte diferite. În calitate de administrator de bunuri imobiliare și consilier financiar comercial, Schauer are toate condițiile necesare pentru a asigura succesul pe termen lung în calitate de director general al Consiliului de administrație al Green Finance Group AG, Green Finance Capital AG, Green Finance Broker AG, și în calitate de director general al Green Finance GmbH Austria și LVA24 Prozessfinanzierung GmbH.

Michael
Kottnig

Chief Operating Officer
MAI MULT
Michael Kottnig

Numărul 1 în ceea ce privește managementul vânzărilor, comunicarea și dezvoltarea ulterioară este Michael Kottnig, care îmbogățește echipa de management cu cunoștințele sale de specialitate și abilități de comunicare în calitate de COO și ofițer principal de vânzări al grupului Green Finance. În calitate de consilier financiar certificat de stat și furnizor de servicii financiare academice, cu 15 ani de experiență în industrie și o putere accentuată în gestionarea și dezvoltarea ulterioară a companiilor, el reprezintă cel mai important hub pentru toți partenerii de afaceri la nivel internațional din cadrul finanțelor ecologice.

Walter
Schuster

Senior Business Director
MAI MULT
Walter Schuster

Odată cu aderarea lui Walter Schuster la Green Finance Group, mai multe domenii s-au dezvoltat puternic. Sistemul de instruire al Green Finance a fost optimizat și actualizat datorită sarcinii sale de a antrena oameni și corporații în mod sustenabil în țară și în străinătate și de a le pune pe drumul către succes. Ca fondator al LVA24, a reușit rapid să înființeze unul dintre cei mai importanți finanțatori de litigii din Austria, precum și mai multe sucursale străine. În ciuda sarcinilor extinse, el este activ și în dezvoltarea vânzărilor și este responsabil în primul rând pentru extinderea Grupului Green Finance în Bulgaria, Slovacia și Republica Cehă.

Ivo
Ljubas

Senior Business Director
MAI MULT
Ivo Ljubas

18 ani de experiență în sectorul serviciilor financiare fac din Ivo Ljubas un îndrumător indispensabil pentru echipa Green Finance. Specialistul în vânzări și coaching și-a început deja cariera profesională în funcția de vânzător de asigurări și este, de asemenea, consilier de investiții certificat de stat. Pe lângă activitatea sa de furnizor de servicii financiare, Ljubas lucrează la mai multe proiecte de energie eoliană și fotovoltaică încă din 2009. Ca membru fondator al Green Finance, el consolidează conceptul de sustenabilitate al companiei prin know-how-ul său divers în sectorul energiei și al finanțelor.

Markus
Jäkel

Senior Business Director
MAI MULT
Markus Jäkel

După ucenicia sa ca inginer de proces chimic, Markus Jäkel a trecut la sectorul financiar și a început o carieră de succes ca consilier în investiții. Din 2015, nu numai că a consolidat echipa de management a Green Finance, dar a fost și membru fondator al Green Finance GmbH de la bun început. După ce structura companiei a fost extinsă pe plan internațional, Jäkel poate fi găsit și în rândul acționarilor Green Finance Group AG.

Thomas
Hauer

Senior Business Director
MAI MULT
Thomas Hauer

Începând cu 2011, consilierul financiar certificat de stat Thomas Hauer s-a dedicat exclusiv serviciilor financiare competente. După ce a lucrat pentru diverse companii financiare, din 2015 a făcut parte din echipa de management Green Finance. Domnul Hauer este caracterizat în special de filosofia sa de serviciu – odată cu el dorințele clienților și creșterea financiară a acestora ajung pe prima poziție. Prin urmare, este principalul motor atunci când vine vorba de îmbunătățiri ale calității serviciilor Green Finance.

O echipă puternică de management pentru un succes durabil